16:38 / 18.10.2018.

Autor: I.M./HRT

Projekt Zaželi donosi novi i kvalitetniji život

-

-

Foto: - / -

Projekt Zaželi financira se iz Europskog socijalnog fonda, traje od početka ove godine a korisnicima kao i zaposlenima znači novi i kvalitetniji život.
U manjim sredinama, na selu, žene se teško zapošljavaju. Jedno od rješenja je zapošljavanje preko projekta Zaželi. Taj je projekt zaživio i u Općini Erdut. S jedne strane zaposlene su teže zapošljive skupine žena s nižom razinom obrazovanja i potaknuta je njihova socijalna uključenost, dok s druge strane pomažu starijim i bolesnim sumještanima koji u većini slučajeva žive sami.

Projekt Zaželi u općini Erdut zaposlio je 25 žena. One kažu da korisnicima uz svakodnevnu pomoć najviše znači druženje, jer većina starih ljudi koje obilaze bolesni su i sami. Projekt se financira iz Europskog socijalnog fonda, traje od početka ove godine a korisnicima kao i zaposlenima znači novi i kvalitetniji život.

Projekt se financira iz Europskog socijalnog fonda, traje od početka ove godine a korisnicima kao i zaposlenima znači novi i kvalitetniji život.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!