08:54 / 02.09.2018.

Autor: S.M./HRT

Promet je srednje gust na glavnim cestovnim pravcima

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Mokri su i skliski kolnici mjestimice u Gorskom kotaru, Lici, Dalmaciji, Hrvatskom primorju, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj.
Promet je srednje gust i povremeno pojačan na glavnim cestovnim pravcima, osobito na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče između čvorova Karlovac i Lučko u oba smjera. Povremeni zastoji mogući su na prilazima odmorišta.

Kolnici su mjestimice mokri i skliski u Gorskom kotaru, Lici, Dalmaciji, Hrvatskom primorju, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj.

Na izlasku s autoceste A1 na naplati Lučko kolona je oko 1km; a na naplati Demerje nema čekanja. Na autocesti A3 Bregana-Lipovac prije GP-a Bajakovo u smjeru Lipovca, kolona osobnih vozila proteže se oko 500 m, navodi se u HAK-ovom priopćenju od 15.20.

Jučer popodne su pred naplatnom postajom Lučko u smjeru Zagreba kolone dosezale i do 12 kilometara, a stanje se navečer normaliziralo.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!