18:05 / 02.08.2019.

Autor: Hina

Prometna nesreća kod željezničkog kolodvora u Karlovcu

Foto: Hrvoje Reder/HRT

Foto: Hrvoje Reder/HRT

Foto: - / HRT

Na čvoru Karlovac, nakon naplatnih kućica, zbog gustoće prometa, a sada i obustave prometa na brzoj cesti prema moru, policija predlaže svim vozačima koji idu prema jugu da po mogućnosti ne koriste čvor Karlovac.
Zbog sudara tri kamiona od 15,40 sati u potpunom je prekidu promet brzom cestom kroz Karlovcu u pravcu mora, dvije su osobe ozlijeđene, a težina ozljeda još nije poznata.

Na čvoru Karlovac, nakon naplatnih kućica, zbog gustoće prometa, a sada i obustave prometa na brzoj cesti prema moru, policija predlaže svim vozačima koji idu prema jugu da po mogućnosti ne koriste čvor Karlovac. Oni koji moraju sići preusmjeravaju se lokalnim gradskim prometnicama te je prometovanje jako otežano.

Tri su sudarena kamiona preko oba prometna traka u blizini Željezničkog kolodvora, no radi se na tome da se jedan od njih osposobi za puštanje prometa što je moguće prije. Zasad je teško predvidjeti kada će to biti, saznaje se u karlovačkom Centru 192.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!