Prometna nesreća na A11 na čvoru Velika Gorica prema Zagrebu

04.07.2022.

07:40

Autor: HRT/Hina/E.L.S.

Ilustracija

Ilustracija

Foto: Hrvoje Jelavic / Pixsell

Zbog prometne nesreće prekinut je promet na državnoj cesti DC31 Velika Gorica-Mala Buna na čvoru Kušanec te na autocesti A11, krak u čvoru Velika Gorica u smjeru Zagreba (izlazni krak od Velike Gorice prema Kravarskom), izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK). Obilazak je Ulicom Slavka Kolara.

Vremenski uvjeti povoljni su za vožnju. Pojačan je promet na gradskim prometnicama, obilaznicama, pojedinim dionicama autocesta i graničnim prijelazima.

Povećana je gustoća prometa na autocesti A1 između čvorova Lučko i Karlovac u smjeru mora.

Zbog prometne nesreće na A4 između čvora Kraljevački Novaki i čvora Ivanja Reka u smjeru Zagreba promet se vodi po dvije prometne trake. Vozi se uz ograničenje brzine 80 km na sat, a kolona vozila u pokretu je oko 2 kilometra.

Zbog sanacije željezničkog podvožnjaka zatvorena je ulica Velimira Škorpika u Zagrebu na dijelu od Samoborske ceste do Aleje Bologne. Obilazak: Velimira Škorpika-Samoborska cesta-Vrpčanska putina-Kožinčev put-Oranice-Ilica-Aleja Bologne i obratno.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekaja. U pomorskom prometu nema poteškoća.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!