Prometna nesreća na A7 između tunela Katarina i Škurinje

26.09.2022.

07:30

Autor: HRT/Hina

Poplavljene prometnice nakon obilne kise, arhivska fotografija

Poplavljene prometnice nakon obilne kise, arhivska fotografija

Foto: Miroslav Lelas / PIXSELL

Prometna nesreća na autocesti A7 između tunela Katarina i tunela Škurinje u smjeru Graničnog prijelaza Rupa, vozi se jednim prometnim trakom, izvijestio je u ponedjeljak ujutro Hrvatski autoklub (HAK).

Kolnici su mokri i skliski u većem dijelu zemlje. Zbog lokalno izraženijih oborina moguće je zadržavanje veće količine vode na kolniku, a mogući su i odroni osobito na cestama u gorju i na Jadranskoj magistrali. Zbog magle vidljivost je mjestimice smanjena na cestama u unutrašnjosti.

HAK upozorava vozače da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te drže sigurnosni razmak između vozila.

Na GP Bregana (Obrežje) teretna vozila čekaju 4 sata na izlazu. Na ostalim graničnim prijelazima nema dojava o duljim čekanjima na prijelaz granice.

Zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta prekinuta je katamaranska linija 9811s Dubrovnik - Korčula - Hvar - Bol - Split.

Katamaran na liniji 9308 Mali Lošinj - Ilovik - Susak - Unije - Martinšćica - Cres - Rijeka plovi bez pristajanja u luci Ilovik; brodska linija Ilovik - Mali Lošinj plovi s pristajanjem u luku Veli Lošinj.


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!