Prometna nesreća na A7, vozi se usporeno

04.09.2022.

09:44

Autor: HRT/Hina

Ilustracija

Ilustracija

Foto: Kristina Stedul Fabac / Pixsell

Zbog prometne nesreće na autocesti A7 između čvorova Draga i Orehovica, u smjeru GP-a Rupa, vozi se jednim prometnim trakom uz ograničenje brzine od 60 kilometara na sat, izvijestio je HAK. Kolnici su mjestimice mokri i skliski, a zbog veće gustoće prometa moguća su povremena usporavanja ili vožnja u koloni na cestama u smjeru mora i prema unutrašnjosti, osobito na pojedinim dionicama autocesta.

Gušći promet očekuje se na zagrebačkoj (A3) i riječkoj (A7) obilaznici, Istarskom ipsilonu u smjeru graničnih prijelaza Kaštel i Plovanija, kod tunela Učka i čvora Matulji, na Ličkoj (DC1) i Jadranskoj magistrali (DC8), otoku Krku i Krčkom mostu (DC102), na prilazima turističkim središtima, trajektnim lukama te pojedinim graničnim prijelazima.

Od 12 do 23 sata na pojedinim državnim cestama u Istri i priobalju zabrana je prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona, a zabrane nema na autocestama i državnoj cesti DC1.

Na graničnom prijelazu Bajakovo čeka se do 30 minuta na ulazu, isto toliko na Maclju na izlazu. U pomorskom i željezničkom prometu nema poteškoća.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!