22:38 / 19.11.2019.

Autor: P.F./HRT

Prometne gužve u Zagrebu zbog kongresa EPP-a

-

-

Foto: - / -

Policija je najavila kratkotrajne prekide prometa koji su, kažu, nužni zbog sigurnosti. Pozvali su građane na strpljenje i suradnju s policijskim službenicima.
Zbog kongresa Europske pučke stranke u Areni u Zagrebu se očekuju gužve. Policija je najavila kratkotrajne prekide prometa koji su, kažu, nužni zbog sigurnosti. Pozvali su građane na strpljenje i suradnju s policijskim službenicima.

- U odnosu na naše građane to znači da će se snažnije pokrivati prometni pravci, da se očekuju manje gužve i povremeni prekidi prometa u samom središtu grada, na trasi od središta grada prema međunarodnoj zračnoj luci Franjo Tuđman i u odnosu na sam objekt u kojem se sami politički skup i događa, rekla je voditeljica Službe za odnose s javnošću MUP-a Marina Mandić.

Na kongresu EPP-a više od 2000 čelnika i političara

Europski pučani u Zagrebu biraju novo stranačko vodstvo: predsjednika, 10 potpredsjednika, glavnog tajnika i rizničara.

Na skup dolazi niz šefova država i visokih dužnosnika - članova najbrojnije političke obitelji u Europskom parlamentu. Uz njemačku kancelarku Angelu Merkel, stižu, među ostalima, i predsjednik Europske komisije na odlasku Jean-Claude Juncker te njegova nasljednica Ursula von der Leyen. U Zagreb je već došao Donald Tusk, jedini kandidat pučana za novog predsjednika, kojem istječe mandat na čelu Europskog vijeća. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!