Pronađena dva tijela u blizini Save

12.02.2023.

17:04

Autor: Hina/HRT/A.S.

Pronađena dva tijela u blizini Save

Pronađena dva tijela u blizini Save

Foto: Ivica Galovic / PIXSELL

Tijela dviju osoba afro-azijskog podrijetla pronađena su u blizini rijeke Save kod mjesta Donja Bebrina nedaleko od Slavonskog Broda. O identitetu i okolnostima u kojima su preminule, znat će se više nakon što policija završi očevid.

- Tijela s pronađena na dijelu izvan korita rijeke Save. O identitetu i okolnostima u kojima su preminule osobe znat će se više nakon što završi utvrđivanje činjenica i okolnosti događaja, rekla je glasnogovornica Policijske uprave brodsko-posavske Kata Nujić.

Područje na kojem su pronađena tijela, prirodno je plavno područje na koje se Sava izlijeva tijekom visokih vodostaja. Proteklih mjeseci policija je u više navrata po dojavama građana na plavljenim područjima istočno od Slavonskog Broda spašavala migrante iz Azije, Afrike i Latinske Amerike koji su ilegalno prelazili državnu granicu s Bosnom i Hercegovinom.


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!