12:28 / 19.03.2019.

Autor: HRT

Provalnik nasrnuo na policajca, traje potraga

Ivica Galovic/PIXSELL/arhiva

Ivica Galovic/PIXSELL/arhiva

Foto: - / PIXSELL

U tijeku je intenzivna potraga za provalnikom na području policijske postaje Našice.
Bježeći jutros policiji nakon što je provalio u benzinsku postaju u Orahovici, provalnik je automobilom krenuo na policajca, koji je u samoobrani i pokušaju da ga zaustavi iz pištolja ispalio hice u gume. Lopov je ipak pobjegao i za njim se intenzivno traga.

Virovitičko-podravska policija priopćila je da su ujutro policajci tijekom ophodnje u Orahovici uočili provalnika kako izlazi iz Inine benzinske postaje. Kada ih je vidio,  sjeo je u crveni Polo našičkih registracija i krenuo prema policajcu koji je izašao iz vozila te zatim u samoobrani ispalio hice iz službenog pištolja prema gumama (pneumaticima) automobila. No, provalnik je velikom brzinom nastavio vožnju te pobjegao u smjeru Feričanaca.

Za vozilom i vozačem na području policijske postaje Našice intenzivno se traga.

Iz virovitičko-podravske policije zamolili su građane da im se jave na broj 192 ili 112 imaju li informacije koje mogu pomoći u hvatanju provalnika.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!