21:20 / 05.02.2018.

Autor: HRT

Prozvanom ortopedu zabranjen rad s pacijentima

-

-

Foto: - / -

Osim što ga je nekoliko pacijenata optužilo za neprofesionalno ponašanje, vrijeđanje i psovanje, otkriveno je da zbog istih razloga - otprije ima pet prijava.
Ortopedu o čijem se neprofesionalnom odnosu prema pacijentima posljednjih dana piše u medijima, izrečena je zabrana rada s pacijentima dok se ne potvrdi osnovanost pritužbi, stoji u riopćenju iz KB Dubrava Zagreb. Osim što je liječnika nekoliko pacijenata optužilo za neprofesionalno ponašanje, vrijeđanje i psovanje, otkriveno je da zbog istih razloga - otprije ima pet prijava.

KB Dubrava je u siječnju ove godine primila pritužbu jedne pacijentice o navodno neprimjerenom ponašanju liječnika ortopeda te je ravnatelj dr. Srećko Marušić osnovao povjerenstvo radi utvrđivanja činjenica i eventualnog pokretanja odgovarajućeg postupka protiv tog liječnika. Ministar zdravstva Milan Kujundžić izjavio je u petak Hini kako je odmah u bolnicu poslao zdravstvenu inspekciju te zatražio očitovanje uprave o cijelom slučaju.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!