Prva odluka pazinskih vijećnika smanjenje naknade

15.10.2021.

16:25

Autor: Regionalni dnevnik/P.F./HRT

Konstituirano gradsko vijeće Pazina

Konstituirano gradsko vijeće Pazina

Foto: Regionalni dnevnik / HRT

Nakon ponovljenih izbora na kojima je stranka Možemo! osvojila većinu, u Pazinu je sinoć konstituirano Gradsko vijeće. Ovoga je puta sve proteklo bez problema.

Jednoglasno su donesene sve odluke o predsjednicima i potpredsjednicima Vijeća. Za predsjednicu Gradskog vijeća izabrana Enna Peroš iz političke platforme Možemo. Prva odluka novih vijećnika trostruko je smanjenje naknade za predsjednika Vijeća, s 3000 kuna na 1000 kuna mjesečno.

- Očekuje nas puno posla, odgovornost je velika, imam osjećaj da smo dobili bianco povjerenje od naših građana. Ssvim silama trudit ćemo se da to opravdamo. Čeka nas veliki posao kao što je rekla i gradonačelnica, bit će ovo intenzivan period do kraja 12. mjeseca, istaknula je predsjednica Gradskog vijeća Pazina Enna Peroš.

- Mi smo se pripremili radeći puno posla ove mjesece tako da će se gradsko vijeće do Nove godine sigurno sastati bar pet do šest puta da nadoknadimo zaostatke, najavila je gradonačelnica Pazina Suzana Jašić.


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!