11:36 / 09.01.2019.

Autor: M.Š.

Psihijatar Vukušić: Pernarova sljedba prijeti mi smrću

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Vukušić je ministrima pisao da hitno treba zaustaviti zastupnika Živoga zida.
Psihijatar dr. Herman Vukušić upozorio je na opasne objave i poruke Ivana Pernara, koji ljudima daje savjete kako se liječiti iako s time nema previše veze. Sada se požalio da je nakon gostovanja na RTL televiziji počeo dobivati prijetnje smrću.

Podsjetimo, Vukušić je žestoko reagirao na Pernarove objave o liječenju depresije odlaskom u šumu umjesto terapijom te o liječenju gripe vitaminom C.

Ministrima je pisao da netko treba zaustaviti saborskog zastupnika Živoga zida u njegovoj nakani da putem medija servira nadriliječničke savjete.

Nakon gostovanja u TV emisiji u kojoj je kritizirao Pernara, tvrdi, počele su prijetnje smrću.

"PERNAROVA SLJEDBA VEĆ MI PRIJETI SMRĆU😱

Nisam niti izišao iz studija RTL televizije, gdje sam u utorak navečer gostovao u RTL Direktu kod Zorana Šprajca povodom 'doktora Pernara', koji je počeo preko Facebooka ordinirati svoju univerzalnu terapiju za sve bolesti putem C vitamina, a na njegovoj stranici već je izišla objava stanovitog Mateja Kojića koji pita: 'Je li moguće da metak kalibra 7.65 može riješiti ove sto ismijavaju poštenog čovjeka Ivana'

Ovo samo dokazuje koliko sam bio u pravu kada sam kao glavni Pernarov udžbenik spomenuo Hitlerov 'Mein Kampf', a gospodinu Kojiću slijedi kaznena prijava za prijetnju smrću.

Također, zaštitu sebe i svoje obitelji zatražit ću izravno od ministra Božinovića, dok ću Pernarovu stranicu prijetnji i mržnje prijaviti upravi Facebooka.

Je li to saborski zastupnik parlamentarne stranke, ili sljedba Charlesa Mansona?!

Sramotno i alarmantno, ali ja se prijetnji ne plašim!", napisao je Vukušić na Facebooku.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!