12:55 / 04.11.2020.

Autor: HRT/Hina

Pucali u fazane, pa pogodili šetače

Ilustracija, foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Ilustracija, foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Pucajući u fazane dva su lovca u Baškom Polju lakše ozlijedili muškarca i ženu koji su hodali šetnicom, izvijestila je splitsko-dalmatinska policija.
Pucajući u fazane dva su lovca u Baškom Polju lakše ozlijedili muškarca i ženu koji su hodali šetnicom, izvijestila je splitsko-dalmatinska policija.

Lovci su u nedjelju u Baškom Polju sudjelovali u lovu na fazane koje je organizirala lovačka udruga. No, pucajući sačmom prema fazanima koji su letjeli prema šetnici pogodili su 48-godišnjaka i 46-godišnjakinju koji su šetali, rekli su u policiji. 

- Muškarac je zadobio manju ozljedu u vidu opekotine u predjelu bedra, dok je žena zadobila ozljedu također u vidu opekotine na zapešću ruke, no nisu zatražili liječničku pomoć niti su događaj prijavljivali policiji.

Naknadno su pristupili u policijsku postaju i prijavili događaj. U vezi svih prikupljenih saznanja na okolnosti događaja podnijeto je posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, priopćila je policija.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!