12:43 / 22.07.2021.

Autor: V.G./HRT

Francuskinja skočila u more s visine od 14 metara i teško se ozlijedila

Skokovi u more

Skokovi u more

Foto: Ilustracija / Shutterstock

Teške ozljede zadobila je u srijedu 22-godišnja francuska državljanka prilikom skoka u more sa stijene visoke 14 metara te je zadržana na liječenju u pulskoj Općoj bolnici, izvijestila je u četvrtak istarska policija.

Policija je u srijedu oko 14.35 sati zaprimila dojavu da je u uvali Velika Kolobarica na rtu Kamenjak prilikom skakanja u more ozlijeđena žena.

Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja utvrđeno je da je 22-godišnja francuska državljanka skočila sa stijene s visine od 14 metara te je pri padu nekontrolirano leđima udarila u vodu. Ozlijeđenoj ženi pružena je pomoć u pulskoj bolnici, gdje je zbog teških ozljeda zadržana na liječenju.

Kako bi se izbjegli ovakvi tragični događaji, Policijska uprava istarska upozorava građane i turiste da budu oprezni prilikom skakanja u more, odnosno da ne skaču u vodu nepoznate dubine te da ne skaču u more sa stijena i drugih mjesta koja nisu uređena za skakanje ili je skakanje zabranjeno.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!