20:04 / 02.04.2022.

Autor: Dnevnik/IMS/M.Š./HRT

Puljak, Ivošević i Kerum na splitskoj rivi

Burno u Splitu

Burno u Splitu

Foto: HTV / HRT

Nakon što su prije dva dana usmeno podnijeli ostavke, splitski gradonačelnik Ivica Puljak i njegov zamjenik Bojan Ivošević na splitskoj Rivi družili su se s građanima. Priliku za šetnju iskoristio je i Željko Kerum koji je poručio da je njegova misija raskrinkati - kako kaže - licemjerni dvojac. 

Kao da ostavku nisu dali, dobro raspoloženi Ivica Puljak i Bojan Ivošević na Rivi su bili s građanima.

- Kao što vidite mene g. Ivošević ne drži u šaci, ja imam sto kila, dva metra, teško me je držat u šaci, velik sam čovjek, izjavio je Ivica Puljak. 

Stav i mišljenje ne mijenjaju. Na nove izbore opet zajedno.

- Ovaj potez koji smo napravili to nije napravio nitko odrekli smo se svoji fotelja i funkcija da pokažemo građanima jesmo li mi oni koima će dati povjerenje, ističe Puljak. 

- Ovdje se radi o ljudskosti čuvanja vlastitog obraza i pokazivanja građanima što hoćemo, vi zaboravljate da i g .Kerum ima optužnicu, sve što građani izaberu ne može ih opteretiti, rekao je zamjenik gradonačelnika Bojan Ivošević. 

Rivom je prošetao i bivši gradonačelnik Splita Željko Kerum.

- Mene interesira grad Split, ja želim dobro za svoju djecu. Ne želim da čuju da je sveti Duje K, da je Split- K i da je Hrvatska seljačka zemlja. Moja misija je da raskrinkam licemjernog Puljka i njegovog zamjenika koji je fašist, doslovno šovinist, postoje dokazi i to je moja misija, ističe. 

- Ako je Puljak svoju karijeru gradio na čistunskoj politici onda je opravdano da se odrekao svog zamjenika i trebao je naći nekog bez optužnice i to je razlog zašto smo mi rekli ne, ističe Božo Petrov iz Mosta. 

Nema dvojbe utrka za novu splitsku gradsku vlast je počela.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!