12:20 / 26.07.2020.

Autor: Dnevnik u podne/HTV/IMS

Pupovac o odlasku u Knin

-

-

Foto: - / -

Milorada Pupovca, koalicijskog partnera u Vladi novinari su pitali hoće li sudjelovati na obilježavanju Oluje ove godine u Kninu.
Milorada Pupovca, koalicijskog partnera u Vladi novinari su pitali hoće li sudjelovati na obilježavanju Oluje ove godine u Kninu. - Pustite nas da razmislimo o tome što sve ti pozivi znače za nas, što sve ti pozivi znače za naše društvo. Što bi oni donijeli i što bi se trebalo napraviti da donesu nešto što će biti značajno. Ne samo za dan obilježavanja Oluje, nego za odnose između hrvata i Srba i za odnose u Hrvatskoj, odgovorio je.

●  Doznajemo kako će izgledati proslava u Knin

Predsjednik Zoran Milanović izjavio je za N1 da bi rado vidio potpredsjednika Vlade iz redova SDSS-a Borisa Miloševića i Milorada Pupovca na proslavi 25. obljetnice vojno-redarstvene operacije Oluje u Kninu, koja bi trebala biti radost, a ne likovanje nad tuđim porazom. Smatra da bi to bila "gesta na gestu", ali je pitanje "hoće li kolege iz SDSS-a imati želudac za to, jer se u manjim dijelovima srpskog naroda na to gleda kao na katastrofu", kazao je.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!