21:13 / 31.07.2020.

Autor: Hina

Pupovac potvrdio da u Grubore dolazi i Milanović

-

-

Foto: - / -

Najvažnije je da svi shvate, i Hrvati i Srbi, da nitko u Knin ne ide da bi još jedanput nekome nanio bol, kazao je Pupovac.
Predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac izjavio je kako mu je uz Tomu Medveda i predsjednik Republike Zoran Milanović potvrdio da će sudjelovati u obilježavanju stradanja srpskih civila u mjestu Grubore za vrijeme operacije Oluje. 

- VIDEO: Knin i Grubore i danas su tema

- Čuo sam se danas sa Zoranom Milanovićem, jučer sam se vidio s Medvedom i obojica su potvrdili da će doći u Grubore, rekao je Pupovac za Novu TV uoči obilježavanja vojno-redarstvene akcije Oluja u Kninu nakon koje će se u kolovozu održati i komemoracija za srpske civile u Gruborima. 

Vezano za dolazak predstavnika srpske nacionalne manjine u Knin na obljetnicu Oluje, Pupovac je rekao da  je "taj teret preuzeo Boris Milošević kao član Vlade", a on će u ponedjeljak u Dvor na Uni na komemoraciju za 64 pacijenta psihijatrijske bolnice u Petrinji koji su u Dvoru ubijeni za vrijeme Oluje.  

U ovom trenutku, istaknuo je, najvažnije je da svi shvate, i Hrvati i Srbi, da nitko u Knin ne ide da bi još jedanput nekome nanio bol, da bi legitimirao bilo čije stradanje.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!