17:18 / 31.05.2019.

Autor: P.F./HRT/Hina

Pupovac: Promjene u HDZ-u ne b bile dobre za Hrvatsku

-

-

Foto: - / -

Pupovac kaže da bi, u slučaju promjena unutar HDZ-a, to potaknulo raspravu o tome na koji način može funkcionirati koalicija sa SDSS-om.
Predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac nije htio komentirati situaciju u HDZ-u i kritike na račun izbornih rezultata koje je iznio Davor Ivo Stier, koji smatra da HDZ treba vratiti desne birače.

- Ne komentiramo stanje u drugim strankama, pa ni odnose i previranja u vodećoj stranci vladajuće koalicije, kojoj i sami pripadamo. Ne vidimo da je ta vrsta previranja i rasprava nakon europskih izbora poprimila takve razmjere da bi trebala izazivati pitanja o ugrožavanju vladajuće većine ili tu vrstu naše zabrinutosti. Smatramo da to nije neočekivano, pratit ćemo kako će se razvijati, rekao je.

Kaže da bi, u slučaju promjena unutar HDZ-a, to potaknulo raspravu o tome na koji način može funkcionirati koalicija sa SDSS-om. Naglasio je da njegova stranka o tome ne odlučuje, ali da znaju da to ne bi bilo dobro ni za zemlju ni za hrvatske interese.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!