13:57 / 05.03.2019.

Autor: P.F./HRT

Pupovac za HRT: Ne čudi me spaljivanje s obzirom na stanje u društvu

-

-

Foto: - / -

Spaljivanje lutke s likom predsjednika SDSS-a Milorada Pupovca na karnevalu u Kaštel Sućurcu komentirao je politički tajnik HDZ-a Lovro Kuščević.
Nakon što je jučer u Kaštel Sućurcu na karnevalu spaljena lutka s likom predsjednika SDSS-a Milorada Pupovca, danas je to učinjeno i na karnevalu u Kaštel Starom, s malom razlikom što je tu zapaljena i lutka s likom premijera Andreja Plenkovića.

Saborskog zastupnika Milorada Pupovca nazvali smo i zamolili da komentira spaljivanje i druge lutke s njegovim likom. 

- Ne čudi me to s obzirom na stanje u društvu, rekao je Pupovac za portal HRT-a.

Također je potvrdio da razmišlja o izlasku iz vladajuće koalicije.

- Došli smo do crvene crte i to ne mogu prijeći, rekao je Pupovac, dodavši da je to isto izjavio i jutros te da to misli i večeras.

Nije želio komentirati izjavu ministra uprave i političkog tajnika HDZ-a Lovre Kuščevića, rekavši kako je danas bio na mnogim sastancima te da izjavu nije čuo pa je ne može ni komentirati.

Posjetimo, za jučerašnje spaljivanje lutke s likom Milorada Pupovca na karnevalu u Kaštel Sućurcu Lovro Kuščević rekao je da državni vrh ima nultu stopu tolerancije prema bilo kakvom govoru mržnje.

- Ovo su maškare, prepustimo maškare maškarama, rekao je te dodao da je koalicija stabilna, kao i većina u Hrvatskom saboru.

- Ja ne vjerujem da će jedan krnje tu koaliciju poremetiti, zaključio je.
-

-

Foto: - / -

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!