PUZ donio nove izmjene o podizanju određenih dokumenata

27.04.2023.

18:55

Autor: HRT/HINA/T.S.

Izmjene u podizanju određenih dokumenata

Izmjene u podizanju određenih dokumenata

Foto: Neva Zganec / Pixsell

Početkom svibnja građani će zbog cjelovite obnove objekta poslove prebivališta, zahtjeve za osobne iskaznice i putovnice obavljati u Ulici grada Vukovara 70, stoji u priopćenju zagrebačke policije u četvrtak.


Građani će zbog obnove objekta poslove prebivališta i podnošenja zahtjeva za osobne iskaznice i putovnice obavljati na adresi Ulica grada Vukovara 70, dok su to do sada obavljali u Petrinjskoj 30. Također će izrađene osobne iskaznice i putovnice za koje su zahtjevi podneseni moći preuzeti u Petrinjskoj 30 u prizemlju, od sedam do 19 sati.

Poslovi oružja i državljanstva i dalje se obavljaju u Petrinjskoj 30. U žurnom postupku zahtjevi za osobnu iskaznicu i putovnicu podnose se jedino na adresi Ulica grada Vukovara 70, ističe zagrebačka policija.Zahtjev o prebivalištu građani moraju podjenuti osobno, dok zahtjev o boravištu mogu online u PDF formatu. Detaljni podaci objavljeni su na službenoj stranici Policijske uprave grada Zagreba.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!