13:13 / 22.03.2020.

Autor: HRT

PUZ: Zaprimaju se prijave o oštećenjima

Jurica Galoic/PIXSELL

Jurica Galoic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Do 11 sati na području Policijske uprave zagrebačke zasad policija ima informaciju o ukupno 66 oštećenih objekata i 23 osobna automobila.
Jedno dijete je teško ozlijeđeno, a policija još uvijek zaprima prijave o oštećenjima od potresa, priopćila je Policijska uprava zagrebačka (PUZ).

Tijekom potresa, u stanu u Đorđićevoj ulici, teško je ozlijeđeno dijete kojem je liječnička pomoć pružena u Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj, objavio je PUZ.

- Zbog snažnog potresa koji je zatresao Grad Zagreb u jutarnjim satima, do 11 sati na području Policijske uprave zagrebačke zasad policija ima informaciju o ukupno 66 oštećenih objekata i 23 osobna automobila - objavio je PU na svojim internetskim stranicama.

Najveći broj objekata i osobnih automobila oštećen je u samom centru Grada. Oštećene su Zagrebačka katedrala i crkva u Palmotićevoj ulici, a na području Dubrave uz dojave o oštećenjima više objekata, oštećena je i crkva u Čučerju.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!