Raguž predstavio kandidaturu za gradonačelnika Dubrovnika

18:10 / 24.03.2021.

Autor: V.G./Regionalni dnevnik/HRT/IMS

Željko Raguž i Ivana Šepak

Željko Raguž i Ivana Šepak

Foto: Grgo Jelavić / PIXSELL

Predsjednik DUSTRE, Željko Raguž, predstavio je svoju kandidaturu za dubrovačkoga gradonačelnika te kandidaturu svoje zamjenice Ivane Šepak. 


To su napravili na pjaci u Gružu kako bi istaknuli svoju usmjerenost malom čovjeku. Uz angažman za unaprjeđenje sporta, spomenuta je izgradnja podzemnih garaža, bolje pronatalitetne mjere i one namijenjene mladima te izmještanje Gradske uprave iz povijesne jezgre.

- A zašto Gradska uprava da bi se olakšalo i našim stanovnicima ne bi bila sva na jednom mjestu, evo TUP-ovo naselje, znači se prodaje zgrada TUP-a ili bilo gdje drugo gdje bi svi gradski odjeli bili na jednom mjestu. I da stavimo sve one prostore koji su vlasništvo Grada u ovome trenutku na tržište kako bi se dobro bilo i gradskoj blagajni, ali na drugi način i poticali gospodarstvo jer sigurno ima zainteresiranih koji bi u podne u ponoć htjeli ući u navedene prostore, rekao je Raguž.


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!