10:35 / 08.07.2021.

Autor: M.M./Hina/HRT

U Rapainom Klancu kod Brinja ubijen 52-godišnjak

U Rapain Klancu kod Brinja pronađen mrtav muškarac

U Rapain Klancu kod Brinja pronađen mrtav muškarac

Foto: Kristina Stedul Fabac / Pixsell

U obiteljskoj kući u Rapainom Klancu kod Brinja 52-godišnji muškarac tijekom noći ili danas u ranim jutarnjim satima zadobio je više udaraca po glavi od kojih je umro na mjestu zločina, izvijestio je karlovačko državno odvjetništvo.

Kako stoji u priopćenju pristiglom nakon očevida policije iz Otočca i karlovačkog Županijskog državnog odvjetništva, utvrđeno je da su udarci žrtvi zadani nekim oruđem te je nedvojbeno da je 52-godišnjak preminuo nasilnom smrću.

Tijekom očevida s mjesta zločina izuzeti su tragovi, a tužiteljstvo je naložio obdukciju mrtvog tijela radi utvrđivanja uzroka smrti. Izvidi traju i radi utvrđivanja svih drugih okolnosti događaja.

Kako se neslužbeno doznaje ubijeni je vlasnik OPG-a koji je u Rapainom Klancu živio s 20-godišnjim sinom i desetogodišnjom kćeri, a ima još jednu odraslu kći.

Prema riječima rodbine žrtvina sina su probudili udarci i buka pa je ustao i otišao vidjeti što se događa kada je zatekao mrtvog oca. Očevidu su nazočile i starija žrtvina kći iz Senja te sestra iz Otočca.

U Rapainom Klancu kod Brinja nitko ne živi pa je načelnik Općine Brinje Ivan Fumić rekao da se čudi svemu i pita radi li se možda o nekim vikendašima.

Vezano za pronalazak drugog mrtvog tijela u toj županiji, na predjelu Devčić Drage u Općini Karlobag, karlovačko Županijsko državno odvjetništvo je naložilo provođenje obdukcije mrtvog tijela muškarca radi utvrđivanja identiteta, uzroka i vremena smrti, a u tijeku su i izvidi koje provodi policija iz Karlobaga.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!