Raspušten dubrovački Most

24.01.2023.

21:43

Autor: HRT/A.V./Hina

Maro Kristić

Maro Kristić

Foto: Grgo Jelavic / PIXSELL

Most je u utorak objavio kako je odlukom Predsjedništva od 19. siječnja raspuštena gradska koordinacija te stranke u Dubrovniku, nakon zaprimanja pisanog zahtjeva više od trećine potpisa članova u Dubrovniku za izvanrednom izbornom skupštinom.

Iz Mosta navode kako Predsjedništvo stranke poštuje zahtjev članstva 'kako bi Most u Dubrovniku dobio novi zamah te se još više osnažio u svom djelovanju'.


Dosadašnji predsjednik dubrovačkog Mosta i vijećnik te stranke u dubrovačkom Gradskom vijeću Maro Kristić objavio je na svojoj Facebook stranici kako napušta čelnu funkciju.


- Nakon višegodišnjeg političkog djelovanja kao nezavisni zastupnik na platformi Mosta nezavisnih lista u Hrvatskom saboru te gradski i županijski vijećnik s današnjim danom prestajem obnašati ulogu koordinatora gradske organizacije Mosta Dubrovnik koju sam prije dvije godine s posebnom čašću i zadovoljstvom prihvatio na zamolbu članova i simpatizera Mosta, naveo je Kristić.


Napomenuo je kako će i dalje, kao nezavisni vijećnik u dubrovačkom gradskom vijeću, 'predano i s velikom energijom promicati sve one ideje i inicijative koje su od interesa grada Dubrovnika i njegovih žitelja'.


- Članovima i simpatizerima Mosta te svim njihovim predstavnicima koji djeluju na svim političkim razinama želim puno uspjeha u daljnjem radu te ostajem na raspolaganju za suradnju po bilo kojem pitanju koje je od općeg društvenog interesa, poručio je Kristić.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!