10:53 / 06.07.2020.

Autor: Studio 4/IMS/HRT

Raukar: U hrvatskoj politici više ništa neće biti isto

-

-

Foto: - / -

Dodala je kako je MOŽEMO nova politička snaga koja će se nastaviti, probudili su nadu u Hrvatskoj što smatra važnim i predstavljena je prava ljevica koja se nikome ne dodvorava.
Čestitam HDZ-u na velikom uspjehu, ali i nama jer smo uspjeli ono u što je malo tko vjerovao, rekla je gostujući u studiju 4 Urša Raukar iz koalicije MOŽEMO.

Dodala je kako je MOŽEMO nova politička snaga koja će se nastaviti, probudili su nadu u Hrvatskoj što smatra važnim i predstavljena je prava ljevica koja se nikome ne dodvorava. Posebno im je drago, rekla je, što daju smjer u kojemu će Zagreb ići na sljedećim lokalnim izborima, a Milan Bandić je poražen do nogu.

- Njegove strake nigdje nema i to je jasan pokazatelj da je Tomislav Tomašević najizgledniji i najjači kandidat za sljedećeg gradonačelnika Zagreba, rekla je.

Smatra da je politički aktivizam nešto što nedostaje politici, a to je njihova prednost u odnosu na druge stranke jer su u stalnom kontaktu s građanima.

- Mi istinski ginemo za javni interes (...) Pokazali smo u Skupštini da nismo kritizerska oporba, mi smo opozicija koja je vrlo argumentirana, koje ne kritizira samo, već dolazimo i s prijedlozima, što će se vrlo brzo vidjeti i u Saboru, dodala je.

Naglasila je da od danas u hrvatskoj politici više ništa neće biti isto. Misli da je SDP sam sebi jako puno oduzeo, a dodaje da im treba potpuno resetiranje.

- Nismo toliko puno uzeli SDP-u koliko smo u značajnom postotku ponukali one birače koji do sada nisu izlazili, da izađu na izbore, rekla je.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!