12:41 / 19.01.2019.

Autor: D.M./HRT

Reakcije na 'prijetnje' prijevremenim izborima

-

-

Foto: - / -

Bandićeva zamjenica Olivera Majić rekla je kako "svatko tko poznaje gradonačelnika Bandića, zna da on nikada nije funkcionirao po metodama ucjene".
Glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković jučer je izjavio da će u slučaju bilo kakve ucjene u vladajućoj koaliciji Hrvatska ići na prijevremene izbore. To je danas u Krapini komentirao zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

- Nisu to zahtjevi grada, nego projekti koji određuju sudbinu Zagreba i Hrvatske za koji je svaki normalan čovjek. Uvjeren sam da ćemo ih zajedno realizirati. Ne mogu komentirati ono što još nije ugledalo svjetlo dana, niti sam uputio Vladi. Komentirao bih to s onom Nietzscheovom izjavom: Dobar je strah kome ga je Bog dao, a u strahu su velike oči.

Jutros su to komentirali i zamjenica zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića i saborski zastupnik HDZ-a Ivan Ćelić.

- Postoje koalicijski partneri, mogu iznositi svoje stavove, ali ako je to na razini ucjena, to je neprihvatljivo i u takvoj opciji dolaze i prijevremeni izbori kao mogućnost, poručio je Ivan Ćelić.

Olivera Majić kazala je da "svatko tko poznaje gradonačelnika Bandića, zna da on nikada nije funkcionirao po metodama ucjene".

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!