16:51 / 14.10.2018.

Autor: A.R./P.F./HRT

Redikulizacija Sabora: Miševi, štakori i kukavice

-

-

Foto: - / -

Deveti saziv Sabora obiluje neprimjerenim diskursom. Glasači mogu nekoga dovesti u Sabor ili izbaciti. Bit će zanimljivo vidjeti kako im se sviđa sadašnji sastav i misle li da je opravdao očekivanja.
Tjedan iza nas ostat će posebno zapamćen po retorici kakva se čula u Hrvatskom saboru. Miševi, štakori, kukavice - čulo se u zgradi u kojoj sjede zastupnici najvišeg predstavničkog tijela hrvatskih građana.

Ovaj, deveti saziv Hrvatskog sabora obiluje neprimjerenim diskursom. Glasači su ti koji mogu nekoga dovesti u Sabor ili izbaciti iz njega. Bit će zanimljivo vidjeti kako im se sviđa sadašnji sastav i misle li da je on opravdao očekivanja.

Što o tome misle upravo građani, najbolje pokazuju rezultati raznih istraživanja o popularnosti državnih institucija, a evo kako to komentiraju komunikacijski stručnjaci i neki veterani iz prijašnjih saziva Sabora.

Zastupnici su izbor hrvatskih građana pa analitičare žalosti redikulizacija Sabora.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!