14:38 / 09.03.2018.

Autor: M.M./Hina

'Reforme nužne, nije problem ako mene netko nije doživio'

-

-

Foto: - / -

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović poručila je da je u Hrvatskoj nužno donositi odluke i provoditi reforme, te da nije problem ako nju netko "nije doživio".
Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović poručila je da je u Hrvatskoj nužno donositi odluke i provoditi reforme, te da nije problem ako nju netko nije doživio, što je bio komentar premijera Andreja Plenkovića na njezine kritike nakon posljednjeg izvješća Europske komisije.

Moja je dužnost upozoravati na društvene i gospodarske trendove. Nije problem u tome da netko nije mene 'doživio', problem je ako nije doživio sva ona upozorenja, i izvješće EK i drugih domaćih i međunarodnih institucija i pojedinaca, koji upućuju upravo na one trendove o kojima sam govorila i na koje sam upozoravala i upozoravam. Jer, tek ćemo se onda naći u pravim problemima. Dakle, treba se uhvatiti u koštac s problemima, treba donositi odluke i provoditi reforme, kazala je hrvatska predsjednica u Karlovcu gdje je obišla područjena kojem se postavljaju box-barijere za zaštitu od poplave.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!