16:14 / 13.06.2020.

Autor: T.V./HRT

Reformistri osudili pojedine poruke Domovinskog pokreta i Mosta

-

-

Foto: - / -

Reformisti su na konferenciji za novinare najoštrije osudili sadržaj i pojedine poruke Domovinskog pokreta Miroslava Škore i Mosta.
Reformisti su na konferenciji za novinare najoštrije osudili sadržaj i pojedine poruke Domovinskog pokreta Miroslava Škore i Mosta. Reakcije su to, kako kažu, na izjave koje se odnose na negiranje antifašizma, veličanje proustaških pozdrava, osporavanje prava žena, nacionalnih manjina i LGBT zajednica.

- Sam Miroslav Škoro potpuno se precizno izjasnio da je zapravo protiv pobačaja, odnosno da je protiv prava žene na izbor. Isto tako, jasno je rekao što smatra i o pozdravu za Dom spremni, naglasila je Natalija Martinčević, potpredsjednica Reformista.

- U svom se predizbornom programu Škoro obraća isključivo Hrvaticama i Hrvatima te obećava da neće pogodovati etno biznisma, aludirajući jasno na nacionalne manjine, rekla je Martinčević.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!