09:54 / 28.09.2018.

Autor: HRT

Relković: Pravo pitanje je tko upravlja informacijama

-

-

Foto: - / -

Za HDZ su opasniji unutarstranački sukobi, od bilo kakve oporbe ili onoga što se događa u Vladi, smatra Relković.
Aferu 'Lažni SMS-ovi', uhićenja vozača u Vladi mnogi su shvatili kao novi sukob unutar HDZ-a. Što više afera se povezuje s drugim čovjekom stranke Milijanom Brkićem. Sve to baca opet neko novo svjetlo u političkom ozračju Hrvatske. O tome je u Studiju 4 govorio Ivica Relković, politički analitičar.

Za HDZ su opasniji unutarstranački sukobi, od bilo kakve oporbe ili onoga što se događa u Vladi, smatra Relković. "Posebno se mora odvojiti činjenica da se represivni aparat koristi u međusobnim unutarstranačkim odnosima, tj. u političke svrhe. Informaciju je znalo samo nekoliko osoba i pravo pitanje je 'tko prosljeđuje informacije i tko njima upravlja'. Nipošto ne tvrdim da je informaciju neko dao van, možda je hakirano. Ali to se mora znati", dodao je. Posebno je istaknuta i činjenica da je prije izricanja presude Mamiću više stotina ljudi govorilo da će ta presuda biti oslobađajuća.
-

-

Foto: - / -

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!