19:44 / 06.04.2019.

Autor: V.K./HRT

Ressler: Bavit ćemo se konkretnim pitanjima od životne važnosti

-

-

Foto: - / -

Ressler je rekao kako će HDZ voditi pozitivnu kampanju usmjerenu prema budućnosti, ali utemeljena na narodnjačkim i demokršćanskim vrijednostima.
Ispred središnjice HDZ-a novinar HRT-a Petar Vlahov razgovarao je s nositeljem liste, Karlom Resslerom. HDZ najavljuje energičnu i ciljanu kampanju koja je za njih već započela.

Ressler je rekao kako će HDZ voditi pozitivnu kampanju usmjerenu prema budućnosti, ali utemeljena na narodnjačkim i demokršćanskim vrijednostima.

- Bavit ćemo se konkretnim pitanjima koja su od životne važnosti za hrvatske građane te ćemo naglašavati konkretne prednosti koje ima Hrvatska kao članica EU, rekao je.

Istaknuo je kako se diljem Hrvatske gradi ili obnavlja preko 500 vrtića te da je to pokazatelj koliku korist Hrvatska već sada ima kao članica EU, a ta korist može biti i veća.

- S cijelim našim programom koji smo jučer usvojili, želimo izaći pred hrvatske birače i tražiti od njih povjerenje 26.svibnja, naglasio je Ressler i dodao kako je za HDZ važno pokazati u odvih 50-ak dana kampanje, pokazati vrijednosti i sadržaje koje nude, ali isto tako kvalitetne i stručne kandidate na listi koji su svojim dosadašnjim znanjem i iskustvom mogu ponuditi konkretne odgovore za razliku od onih koji nude samo kritiku i na ružan način potenciraju atmosferu besperspektivnosti.

- Uvjeren sam da će nakon ovih izbora HDZ doprinijeti tome da unutar europskog Parlamenta i dalje ostanu dominantne razumne političke opcije koje se mogu pobrinuti da i građani Hrvatske imaju zaštićene svoje interese, naglašava.

Ressler je rekao kako listu HDZ-a najbolje opisuje njihov slogan „Hrvatska za generacije“.

- Riječ je o kvalitetnoj listi stručnih ljudi, koja je prava kombinacija iskustva i mladosti s druge strane. Radi se o ljudima različitih profila koji dolaze iz različitih dijelova Hrvatske, ali svima im je zajedničko da su iznimno verzirani na područjima europskih politika, prava, fondova te mogu doprinijeti da Hrvatska bude spremna za izazove Europe nove generacije.

Naglasio je kako među prvih 6 kandidata na listi su 4 žene i time HDZ želi poslati poruku da se stavlja veliki naglasak na žene i mlade.

Za kraj, Ressler je rekao kako HDZ želi pozitivnom kampanjom privući na birališta što veći broj birača.
-

-

Foto: - / -

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!