17:18 / 10.06.2020.

Autor: Vijesti/IMS/B.A./HRT

Restart koalicija i Reformisti zajedno na izbore u 6. jedinici

Radimir Čačić, Darinko Dumbović i Davor Bernardić (Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL)

Radimir Čačić, Darinko Dumbović i Davor Bernardić (Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Sisačko-moslavačka županija zaostaje u razvoju za Hrvatskom jer ju je, poručili su, ova vlada izdala.
Restart koalicija i Narodna stranka - Reformisti u Taborištu kod Petrinje predstavile su zajednički izlazak na parlamentarne izbore u 6. izbornoj jedinici. Sisačko-moslavačka županija zaostaje u razvoju za Hrvatskom jer ju je, poručili su, ova vlada izdala.

- Izdali su radnike rafinerije Sisak. Prepustili su ih sami sebi, na cestu. Izdali su radnike Petrokemije, to je sve na teritoriju Sisačko-moslavačke županije. Izdali su hrvatske interese u INA-i jer hrvatska nafta, nafta iz sisačko-moslavačke županije odlazi u Budimpeštu direktno, rekao je predsjednik SDP-a Davor Bernardić.

- Zemlja u kojoj je sudstvo do srži korumpirano nema pravo nazivati se pravnom državom. To utječe na gospodarstvo, to utječe na osjećaj građana, to utječe u bitnoj mjeri i na emigraciju u ovoj zemlji, poručio je Radimir Čačić, predsjednik Narodne stranke - Reformisti.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!