11:27 / 28.04.2018.

Autor: S.M./HRT

Ribić najavio povorku za 1. svibnja - "Reforma za ljude"

-

-

Foto: - / -

Vidjet ćete da svih ovih 70 i nešto posto nezadovoljnih Vladinom politikom neće doći masovno na taj prosvjedni skup, kazao je Ribić.
Vilim Ribić je nakon 25 godina napustio čelno mjesta Nezavisnog sindikata znanosti i visokog obrazovanja. U emisiji Hrvatskog radija "Intervju tjedna" istaknuo je da se povukao jer, kako kaže, za četiri godine ide u mirovinu te navodi da da je  došlo vrijeme i da se drugi ljudi pokažu. Najavio je i prosvjednu poruku za 1. svibnja pod sloganom "Reforma za ljude".

Pozvao je građane da se pridruže tom prosvjedu, ali i izrazio sumnju da će se odazvati u masovnijem broju. Rekao je kako većina njih očekuje da se netko drugi izbori za njihova socijalna prava, što nije slučaj u Francuskoj, Njemačkoj i drugim europskim državama.

Idemo u prosvjednu povorku protiv ovakve ekonomske politike, protiv reformi koje nisu pripremljene za ljude. Vidjet ćete da svih ovih 70 i nešto posto nezadovoljnih Vladinom politikom neće doći masovno na taj prosvjedni skup, kazao je među ostalim Ribić.
-

-

Foto: - / -

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!