Rijeka - Policija traga za odbjeglim vozačem koji je krijumčario ljude

06.02.2023.

16:16

Autor: Hina/HRT/A.S.

Policija traga za odbjeglim vozačem koji je krijumčario ljude

Policija traga za odbjeglim vozačem koji je krijumčario ljude

Foto: Tomislav Miletic / Pixsell

Policajci su noćas pokušali zaustaviti vozača osobnog automobila iz kojeg je tijekom vožnje na A6 izašlo pet prokrijumčarenih osoba, no on je nastavio voziti prema Rijeci, kod Vrata probio rampu naplatnih kućica, a kod Sv. Kuzme pobjegao u šumu pa se za njim intenzivno traga.


Iz Policijske uprave primorsko-goranske su izvijestili da je riječ o Audiju njemačkih registracijskih oznaka, koji se kretalo autocestom A6 u smjeru Rijeke.Automobil je na čvoru Vratima izišao s autoceste i probio rampu naplatnih kućica, bez zaustavljanja.

Prije toga se vozač zaustavio nekoliko puta te je iz automobila izašlo pet osoba, koje je policija ubrzo pronašla. Riječ je o pet turskih državljana koji su privedeni. Nepoznati vozač je dolaskom u Škrljevo, ne prilagodivši brzinu udario u policijsko vozilo nakon čega se bez zaustavljanja uputio u smjeru Sv. Kuzme, gdje je zaustavio automobil i pobjegao u šumu.Tijekom traganja za odbjeglim vozačem, u mraku na nepreglednom terenu, pala su i ozlijeđena dvojica policijskih službenika.Policija intenzivno traga za odbjeglim vozačem.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!