12:28 / 07.05.2021.

Autor: Dnevnik/HRT/IMS/V.G.

Roko Tolić predstavio izborni program pod geslom 'Županija za život'

Roko Tolić

Roko Tolić

Foto: Dnevnik / HRT

Roka Tolića, nezavisnog kandidata za dubrovačko-neretvanskog župana, na predstavljanju programa pod geslom "Županija za život" poduprli su predstavnici SDP-a i HNS-a. 

Tolić je istaknuo kako stanovnici županije već godinama slušaju ista obećanja te da je ključna njihova provedba. Cestovna povezanost, prije svega početak izgradnje brze ceste Zračna luka - Dubrovnik o kojoj se govori još od 70-tih godina prošloga stoljeća, jedan je od njegovih glavnih ciljeva.

- Ovaj put ulazi čovjek koji iza sebe ima zaista stvarne, konkretne, opipljive rezultate. I sada će po svim onim aspektima važnima za život stanovnika Dubrovačko-neretvanska županija snažno prionuti na posao kako bi se te stvari i realizirale. Ona osnovna odrednica znači prelazak na menadžerski način upravljanja, zaista jedno izravno upravljanje bez suvišnoga politiziranja, rekao je Roko Tolić, nezavisni kandidat za dubrovačko-neretvanskog župana.


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!