11:28 / 22.12.2020.

Autor: T.V./HRT

Rončević: Epidemiološka situacija u PGŽ u poboljšanju

-

-

Foto: - / -

U Primorsko-goranskoj županiji u utorak su potvrđene 213 novozaražene osobe od covida-19, a jedna osoba je umrla u Kliničkom bolničkom centru Rijeka, izvijestio je županijski Stožer civilne zaštite.
U Primorsko-goranskoj županiji u utorak su potvrđene 213 novozaražene osobe od covida-19, a jedna osoba je umrla u Kliničkom bolničkom centru Rijeka,  izvijestio je županijski Stožer civilne zaštite.

➡️ Koronavirus - nove informacije
➡️ Sve o koronavirusu

U KBC Rijeka se liječe 164 osobe s covidom-19, a od njih je 18 na respiratoru.

- Možemo očekivati da će taj trend opterećenja bolnice još zaostati barem tjedan, dva u odnosu na stagnaciju dnevne incidencije. Nadamo se da će se bolnica, kao i do sada, uspješno nositi s epidemiološkom  situacijom koja je u poboljšanju, rekao je za HTV Dobrica Rončević, glavni epidemiolog NZJZ-a Primorsko-goranske županije.

Kako su proteklog dana ozdravile 422 osobe, oboljelih od ove bolesti u županiji je 2677. Laboratorijski je u protekla 24 sata testirano 977 uzoraka.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!