15:09 / 02.03.2019.

Autor: HRT

Rovinj: Duks nanjušio više od pola kilograma marihuane

-

-

Foto: - / -

Uz pomoć policijskog psa Duksa, rovinjska je policija kod 27-godišnjaka iz Rovinja pronašla malo više od pola kilograma marihuane, izvijestila je u subotu istarska policija.
Uz pomoć policijskog psa Duksa, rovinjska je policija kod 27-godišnjaka iz Rovinja pronašla malo više od pola kilograma marihuane, izvijestila je u subotu istarska policija. 

- U pretrazi je sa svojim vodičem sudjelovao i službeni pas Duks, koji je u posljednjih mjesec dana već ostvario dvije velike zapljene droge, a rezultati nisu izostali ni ovaj put. U podrumskim je prostorijama tako pronađeno 518 grama marihuane, 80 grama sjemenki indijske konoplje, digitalna vaga i oprema za tzv. indoor uzgoj marihuane, odnosno cijevi, filteri, lampe, transformator i drugi predmeti,  istaknula je glasnogovornica istarske policija Nataša Vitasović.

Izvijestila je da je policija nakon saznanja da se 27-godišnjak iz Rovinja bavi preprodajom droge, na temelju sudskog naloga, u četvrtak obavila pretragu osobnog vozila te kuće i pripadajućih prostorija na području Rovinja.

Protiv osumnjičenog, za neovlaštenu proizvodnju u prodaju droge, podnesena je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u redovitom postupku. 


-

-

Foto: - / -

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!