16:36 / 02.08.2019.

Autor: Sandra Lacković/HRT

Ruglo u poslovnom središtu Dubrovnika odlazi u povijest

-

-

Foto: - / -

Više od 18 milijuna i 358 tisuća kuna uložit će se u rekonstrukciju bivšeg hotela Stadion. Uz moge nove sadržaje, otvorit će se i prvi muzej vaterpola u Hrvatskoj.

Zgrada u kojoj se nalazi gradski bazen u Dubrovniku u derutnom je stanju. Grad Dubrovnik s izvođačem danas je potpisao ugovor o obnovi. U budućem reprezentativnom zdanju otvorit će se i prvi muzej vaterpola u Hrvatskoj.

Ruglo u poslovnome središtu grada - odlazi u povijest. Više od 18 milijuna i 358 tisuća kuna uložit će se u rekonstrukciju bivšeg hotela Stadion. Rekonstrukcija zgrade gradskog bazena uključuje obnovu unutarnjih i vanjskih  prostora. U skladu s ugovorom koji je Grad Dubrovnik potpisao s izvođačem rok završetka radove je 15 mjeseci od dana uvođenja u posao.

Hostel s četrdesetak soba, polivalentni i uredski prostori Vaterpolo kluba Jug i Plivačkoga kluba Jug neki su od budućih sadržaja. A Prvi muzej vaterpola u Hrvatskoj ujedinit će povijest dubrovačkog vaterpola.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!