12:06 / 03.09.2018.

Autor: P.F./HRT

Rugvica dobila novi vrtić

-

-

Foto: - / -

Zahvaljujući sredstvima resornih ministarstava i općine, novi je vrtić jedan od najbolje opremljenih u Zagrebačkoj županiji.
Rugvica je dobila novi vrtić, na radost 115 mališana koji će ga od danas svakodnevno pohađati. U prenamjenu vatrogasnog doma uloženo je 1,3 milijuna kuna.

Zahvaljujući sredstvima resornih ministarstava i općine, novi je vrtić jedan od najbolje opremljenih u Zagrebačkoj županiji. Vrtić je svečano otvorila ministrica regionalnog razvoja i fondova EU-a Gabrijela Žalac, čije je ministarstvo u projektu sudjelovalo s pola milijuna kuna.

Jedino me nekako sekira da smo obuveni ušli u obilazak. Zaista je lijepo da ovakvi projekti nađu sredstva iz državnog proračuna, ali i kroz europske fondove, rekla je ministrica Žalac.

Ono što je najzanimljivije za naše roditelje to je niža cijena nego što im je bila do sada, rekla je ravnateljica dječjeg vrtića "Vesela Pandica" Jadranka Matica.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!