22:56 / 18.01.2022.

Autor: HRT/V.G.

Ružica Vukovac napustila Domovinski pokret: "Nećemo ulaziti u dublje razloge"

Ružica Vukovac

Ružica Vukovac

Foto: Patrik Macek / PIXSELL

Domovinski pokret objavio je da je Ružica Vukovac odlučila napustiti njihov saborski Klub zastupnika i stranku.

Iz Domovinskog pokreta nisu željeli otkriti zašto se Vukovac odlučila na taj potez. Poželjeli su joj sreću u osobnom i poslovnom životu.

- Obavještavamo članstvo Domovinskog pokreta, širu javnost i medije da je naša donedavna kolegica i saborska zastupnica, gospođa Ružica Vukovac, odlučila napustiti Klub zastupnika Domovinskog pokreta u Hrvatskome saboru, a samim time i Domovinski pokret.

U potpunosti predani ciljevima i zadacima koji su pred nama, a posebno u ovom teškom trenutku koji Hrvatska proživljava demografskim slomom, nećemo ulaziti u dublje razloge zašto se kolegica Ružica Vukovac odlučila za ovakav potez. Stoga joj jedino možemo poželjeti svako dobro u osobnom i poslovnom životu.

Domovinski pokret nastavlja s borbom za hrvatske nacionalne interese, a zastoji i prepreke nas u tome neće spriječiti. Uz potporu svih domoljuba, Domovinski pokret ostat će snaga koja pokreće Hrvatsku!, stoji u objavi Domovinskog pokreta na Facebooku.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!