Sanader: Milanovićev glasnogovornik izbjegava reći gdje mu je šef

23.01.2022.

18:39

Autor: HRT

Ante Sanader

Ante Sanader

Foto: Patrik Macek / PIXSELL

Ante Sanader (HDZ), potpredsjednik Hrvatskog sabora je na svom facebook profilu uputio kritike predsjedniku Republike, a i njegovom glasnogovorniku nakon odgovora na pitanje o tome je li Milanović bio na skijanju u Italiji.

"Bahati i nekulturni Milanovićev glasnogovornik izbjegao je odgovoriti medijima na pitanje gdje mu se šef nalazi tj. odmara! Pa gdje je odjednom nestalo #samoodgovoritenapitanje? Umjesto da se pravi nevješt - i to loše - neka Milanović skine oznake tajnosti sa svojih putovanja vojnim helikopterima i brodovima. Dok drugi podmeću, Vlada i HDZ nastavljaju raditi na dobrobit hrvatskih građana i Hrvatske," stoji u Sanaderovoj objavi. 

Tportal je upitao Ured predsjednika je li Milanović doista bio na skijanju u Italiji kako se ranije doznalo. Ovo je odgovor koji su dobili: "Predsjednik Milanović nije na odmoru, u Zagrebu je. Predsjednik Republike inače nikada nije na odmoru, bio u Zagrebu ili ne, jer uvijek obavlja svoju dužnost. Jutros je na nekoliko sati otputovao u Kranjsku Goru, i usput posjetio Tarvisio, kako bi tamo provjerio uvjete za moguću prijavu svoga prebivališta, a kako bi potom mogao zatražiti državnu rezidenciju za stanovanje u Zagrebu. Budući da je državni dužnosnik, predsjednik Republike ima ista prava kao i svi drugi, kao što to tvrdi predsjednik Vlade". 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!