19:26 / 11.04.2018.

Autor: I.M./HRT

Sanja Putica: Neće biti sankcija za zastupnike koji će drukčije glasovati

-

-

Foto: - / -

Zastupnica HDZ-a Sanja Putica u razgovoru za Dnevnik HTV-a izjavila je kako neće biti nikakvih sankcija za zastupnike njene stranke koji će glasovati drukčije.
Zastupnica HDZ-a Sanja Putica u razgovoru za Dnevnik HTV-a izjavila je kako neće biti nikakvih sankcija za zastupnike njene stranke koji će glasovati drukčije.

Ono što je važno je da je ova Konvencija morala doći na dnevni red obzirom na poražavajuće statistike o broju ubijenih žena i žena koje su pretrpjele nasilje, istaknula je Putica.

Uvjerena je kako neće doći do daljnjeg osipanja vladajuće koalicije nakon današnjeg izlaska zastupnika HRAST-a. Dosta zastupnika ima iza sebe jedno loše iskustvo rušenja vlastite vlade koje nije donijelo dobro cijeloj Hrvatskoj. Većinu čini 76 zastupnika, Vlada je stabilna, potrebna nam je stabilnost za nastavljanje ekonomskih procesa, jačanje gospodarske klime i stabilnost cijele države, izjavila je Putica.

Na pitanje hoće li ministrica Dalić preživjeti sutrašnje glasovanje, Putica je rekla kako to znaju već tjednima. To je već četvrti neuspjeli pokušaj oporbe da izglasa nepovjerenje jednom od članova Vlade. O ozbiljnosti njihovih pokušaja govori i to da u zahtjevu za opozivom ministrice Dalić nisu znali razlikovati Peruču od rijeke Cetine.
Plenković: Moguće je da me dio stranke preko Istanbulske konvencije želi destabilizirati

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!