21:09 / 08.02.2019.

Autor: M.Š./Hina

"SDP ima najbolje kandidate i najbolji program"

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić ocijenio je u petak u Varaždinu na proslavi 28. godišnjice osnutka Županijske organizacije stranke da SDP ima najbolje kandidate.
Predsjednik SDP-a Davor Bernardić ocijenio je u petak u Varaždinu na proslavi 28. godišnjice osnutka Županijske organizacije stranke da SDP ima najbolje kandidate, europarlamentarce, najbolji program i najbolji izborni stožer, odnosno sve preduvjete da stranka ostvari odličan rezultat na izborima za Europski parlament.

- Bez korupcije, bez nepotizma, bez kriminala, bez onih stvari koje se danas osjećaju u našem društvu, ali i Hrvatska koja je potpuno ravnopravna u Europskoj uniji. Za to trebamo imati ljude koji brane boje Hrvatske u Europskoj uniji, a ne biti europski poslušnici ovdje, rekao je Davor Bernardić koji je posebno istaknuo rad SDP-ovih europarlamentaraca Tonina Picule i Biljane Borzan.

Govoreći o kandidatima za EU parlament kazao je da, bez lažne skromnosti, SDP ima najbolje kandidate, europarlamentarce, najbolji program i najbolji izborni stožer odnosno sve preduvjete da stranka ostvari odličan rezultat.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!