14:45 / 09.03.2021.

Autor: T.V./HRT/Hina

Radolović: Sadašnja vlast Pulu stavila u poziciju crne rupe Istre

Sanja Radolović

Sanja Radolović

Foto: Srecko Niketic / PIXSELL

Pulski SDP predstavio je Sanju Radolović, kandidatkinju te stranke za gradonačelnicu Pule.

Saborska zastupnica i čelnica pulskog SDP-a Sanja Radolović kaže da je spremna na žustru kampanju, a zauzimat će se za lakše zapošljavanje mladih, poticanu stanogradnju, oživljavanje starogradske jezgre i skrb za najmlađe i najstarije stanovnike najvećeg istarskog grada.

Prozvala je sadašnju IDS-ovu gradsku vlast da je neambicioznošću Pulu stavila u poziciju "crne rupe" Istarske županije.

- Nedostatak ambicije, vizije i ako hoćete snova o nekoj drugačijoj Puli osjeti se u svakoj pori grada. Pula je neostvareni i grad s najviše potencijala na Jadranu, ali istovremeno i grad koji je primjerice jedan od rijetkih koji nema uređenu niti svoju rivu, kazala je Radolović.

Predstavljajući svoj izborni program najavila je da će ponuditi konkretna rješenja s jasnim planom vremenske i financijske realizacije značajnih gradskih razvojnih projekata. Kao točke svoga programa navela je brigu o najmlađima, starijima, rješavanje stambenog pitanja, zakup poslovnih prostora, pitanje nezaposlenosti.

Radolović je naglasila kako ne želi obećavati nemoguće ali će se truditi da pokrene zamah poduzetnicima i gospodarskom sektoru kroz smanjenje prireza, cijena komunalija, zakupa poslovnih prostora te raznih potpora.

Podršku joj je iskazao predsjednik SDP-a Peđa Grbin, ističući da Pula kao grad stagnira u onom djelu kojem je građanima najbitniji, odnosno u razvoju gradske uprave i servisa koji trebaju biti dostupni svim građanima.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!