15:03 / 02.09.2019.

Autor: HRT

SDSS: Pupovcu podrška, odluka o koaliciji na Glavnom odboru

-

-

Foto: - / -

Potpredsjednica SDSS-a Dragana Jeckov izjavila je u ponedjeljak da je Predsjedništvo stranke jednoglasno podržalo predsjednika SDSS-a Milorada Pupovca.
Potpredsjednica SDSS-a Dragana Jeckov izjavila je u ponedjeljak da je Predsjedništvo stranke jednoglasno podržalo predsjednika SDSS-a Milorada Pupovca, a odluku o ostanku ili izlasku iz vladajuće koalicije donijet će Glavni odbor SDSS-a nakon razgovora s koalicijskim partnerima.

-
Predsjedništvo SDSS-a jednoglasno je zaključilo da predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac apsolutno uživa podršku cjelokupnog Predsjedništva, rekla je Jeckov novinarima nakon sjednice Predsjedništva.Dodala je da su raspravljali o svim okolnostima u kojima danas djeluje SDSS, a o toj raspravi bit će obaviješteni njihovi koalicijski partneri.

Jeckov je poručila kako će još jednom na korektan način razgovarati s koalicijskim partnerima, a nakon toga će održati sjednicu Glavnog odbora SDSS-a na kojoj će donijeti odluku ostaju li u vladajućoj koaliciji.

SDSS-ov saborski zastupnik Boris Milošević izvijestio je da su u subotu u Biljanima Donjim kamenovane kuće nekoliko srpskih povratnika, uz prijetnje i vrijeđanja na nacionalnoj osnovi. Taj događaj mještani su prijavili nakon čega je napravljen policijski izvještaj.U vezi sa spomenutim incidentom u Biljanima Donjim novinari HRT-a u Zadru dobili su policijsko priopćenje:

"Policija je 31. kolovoza 2019. oko 13 sati zaprimila od 60-godišnjeg hrvatskog državljanina naknadnu dojavu o narušavanju javnog reda i mira u Biljanima Donjima oko 4 sata ujutro te su na mjesto dojave odmah upućeni policijski službenici. Policija nastavlja s prikupljanjem obavijesti kako bi se utvrdile sve okolnosti".
-

-

Foto: - / -

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!