14:13 / 15.01.2020.

Autor: D.M./HRT

Šerić povukao žalbu za zatvor Zavadlava

Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Cilj je, kaže, da se istraga što prije nastavi i da se u opsežnim vještačenjima što prije utvrdi njegovo psihičko stanje i prije, i za vrijeme ubojstava.
Zagrebački odvjetnik splitskog porijekla Branko Šerić i službeno je u srijedu postao izabrani branitelj trostrukog ubojice Filipa Zavadlava (25) u čije ime mu je punomoć potpisao Filipov otac. Šerić je povukao žalbu i na istražni zatvor i na rješenje o istrazi. Cilj je, kaže, da se istraga što prije nastavi i da se u opsežnim vještačenjima što prije utvrdi njegovo psihičko stanje i prije, i za vrijeme ubojstava.

Šerić očekuje da će Zavadlav biti kontaktibilan
Šerić za portal HRT-a: Moj angažman ima svoju svrhu
Ubojici iz Splita određen istražni zatvor, raspravno nesposoban
● Grupe podrške za mladića koji je počinio trostruko ubojstvo u Splitu
● Plenković: Nitko ne može uzimati pravdu u svoje ruke 

- Apsolutno je nedopustivo podržavati uzimanje pravde u svoje ruke, ali protestiranje protiv stanja u državi je legalno i to zabranjivati, makar i na indirektan i fin način je na pragu diktature, poručio je Šerić.

- Svatko u gradu je slobodan izraziti svoje mišljenje. Nema nijednog razloga da mi ne odobrimo javnu površinu. Naravno, to će odraditi i nadležne policijske snage", izjvavio je splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!