Severina ipak nije privedena

30.08.2022.

19:58

Autor: Dnevnik/IMS/HRT

Severina Vučković

Severina Vučković

Foto: Matko Begovic / Pixsell

U zagrebačkoj zračnoj luci policija je dočekala pjevačicu Severinu Vučković nakon što su od splitskih kolega dobili nalog za njezino privođenje radi kriminalističkog istraživanja, doznaje HRT iz zagrebačkog PUZ-a. Severinin odvjetnik potvrdio je da je razlog za policijsko postupanje bio sukob između nje i sestre u stanu njihove majke u Splitu, no da Severinu ipak na kraju nisu privodili. 

- Ja sam se pripremio da je dočekam u policijskoj postaji, međutim nakon toga me je zvala nakon 20-ak minuta da su oni ipak oko toga odustali, da su je pustili. Zatvarati nekoga i uhićivati za eventualni sukob između dvije sestre u kući njihove majke je zbilja apsurd. Oni su to shvatili, odustali su od toga i pustili su da postupak ide redovnim putem. To je standardno: kaznena prijava, postupak, sud, rasprava, naglasio je Mate Matić, odvjetnik. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!