20:51 / 22.03.2019.

Autor: I.H./Hina

Simpatizeri Mosta došli pred Sabor podržati svoje zastupnike

-

-

Foto: - / -

Okupljene su nakratko došli pozdraviti predsjednik Mosta Božo Petrov i zastupnici Marko Sladoljev i Sonja Čikotić, a njihov dolazak popraćen je pljeskom i uzvicima odobravanja njihovih impatizera.
Ispred zgrade Hrvatskog sabora na Markovu trgu u petak oko 20 sati skupila se grupa od 20-tak članova i simpatizera Mosta NL kako bi zastupnicima Mosta dali potporu koji već skoro 30 sati 'brane' svojih 888 amandmana na Zakon o financiranju političkih aktivnosti, izborne promidžbe i referenduma.

Okupljene su nakratko došli pozdraviti predsjednik Mosta Božo Petrov i zastupnici Marko Sladoljev i Sonja Čikotić, a njihov dolazak popraćen je pljeskom i uzvicima odobravanja njihovih simpatizera.

Nakon što su im obećali da će 'u svojoj borbi izdržati do kraja', zastupnici Mosta su se vratili u sabornicu i nastavili braniti preostalih 100-tinjak amandmana. Sjednica Hrvatskog sabora je u tijeku.
-

-

Foto: - / -

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!