16:54 / 08.01.2018.

Autor: HRT

Sinčić za HRT: Utezi reformama su strukture koje su se okupile oko HDZ-a i SDP-a

-

-

Foto: - / -

Ne očekujem reforme, pogotovo ne prave reforme, vjerojatno će se mijenjati određeni zakoni i određeni segmenti društva, kao što je mijenjana porezna politika, pa će oni to nazvati reformom.
Predsjednik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić u emisiji Hrvatskoga radija "Oporbeni zarez" govorio je o sve većoj popularnosti svoje stranke. Ne isključuje ni kandidaturu za predsjednika države, no ne planira koalirati ni s jednom od stranaka.

Rekao je i što očekuje u ovoj godini. Ne očekujem reforme, pogotovo ne prave reforme, vjerojatno će se mijenjati određeni zakoni i određeni segmenti društva, kao što je mijenjana porezna politika pa će oni to nazvati reformom. Glavni utezi reformama upravo su strukture koje su se okupile oko HDZ-a i SDP-a. Znači, tu se steklo mnogo prava, privilegija, pozicija i imovine i oni nemaju interesa napustiti to što su zauzeli, izjavio je Sinčić.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!