18:56 / 05.05.2018.

Autor: D.P./HRT

Sinčićeva kuća na kredit ne prestaje intrigirati javnost

-

-

Foto: - / -

Naglasio je da kuću još ne planira uređivati te da do daljnjega ostaje podstanar. Inače, rata 10-godišnjeg kredita iznosi 5.300 kuna, a mediji navode i da je prvi vlasnik imao kredit u francima.
Vijest kako je Ivan Vilibor Sinčić kupio kuću u zagrebačkoj podsljemenskoj zoni izazvala je veliko zanimanje javnosti. No, Sinčić je izjavio kako ne vjeruje da će mu to naštetiti.

"Kupio sam kuću na kredit kao svi drugi ljudi. Platio sam je 600.000 kuna - podignuo sam kredit od 515.000, a ostatak sam dao u gotovini, uglavnom jer su mi pomogli roditelji i prijatelji", napisao je na Facebooku predsjednik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić nakon kritike da je 2014. objavio "kako će stan kupiti kad ga bude mogao kupiti i ostatak naroda".

Naglasio je da kuću još ne planira uređivati te da do daljnjega ostaje podstanar. Inače, rata 10-godišnjeg kredita iznosi 5.300 kuna, a mediji navode i da je prvi vlasnik kuće imao kredit u francima.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!